Adres & Contact

Openlucht zwem- en recreatiebad De Waterman

facebook-vind_lnk

Bezoek- en postadres:
Dorpskade 57
2291 HP Wateringen
Tel: +31 (0)6 814 741 57                                                    KvK-nummer: 57879354
BTW-nummer: 8527.76.044.B.01                                             Email: watermannatuurlijk@outlook.com

 

Plattegrond
**
Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps **

 

 

 

 


Routebeschrijving

Zwembad “de Waterman” is te vinden aan de Dorpskade 57 in Wateringen. Het meest gemakkelijke eikpunt is de molen in Wateringen. Nabij de molen ligt een rotonde, achter de molen het Gemeentehuis. De weg langs het gemeentehuis is de Dorpskade. 

Vanuit Naaldwijk/Kwintsheul
Doorrijden tot aan de rotonde bij de molen. Hier rechtsaf slaan, waardoor u op de Dorpskade komt. Het zwembad ligt vervolgens aan de rechterkant (bij de derde straat rechts). 

Vanuit Rijswijk
Volg de Sir Winston Churchilllaan richting Wateringen. Deze gaat vervolgens over in Oosteinde en Herenstraat. Doorrijden tot aan de rotonde bij de molen. Hier linksaf slaan, waardoor u op de Dorpskade komt. Het zwembad ligt vervolgens aan de rechterkant (bij de derde straat rechts). 

Vanuit Den Haag
Volg de Erasmusweg in de richting van Wateringen. Bij de kruising met de Ambachtsweg en Beresteinlaan, linksaf de Ambachtsweg in. Bij de rotonde rechtdoor, dit is de Kerklaan. Aan het einde van de Kerklaan met de weg mee naar rechts. Doorrijden tot aan de rotonde bij de molen. Hier linksaf slaan, waardoor u op de Dorpskade komt. Het zwembad ligt vervolgens aan de rechterkant (bij de derde straat rechts). 

Vanaf de N222
Richting centrum Wateringen rijden. U wordt dan al over de Dorpskade geleid. Het zwembad ligt bij de binnenkomst van de bebouwde kom aan de linkerkant (eerste straat links). 

Openbaar vervoer
Het zwembad is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Er stoppen een tram en een bus op loopafstand van het zwembad.
18330-9292-reizen-met-het-openbaar-vervoer

Kijk voor reisinformatie op www.9292.nl

 


Parkeermogelijkheden
Bezoekers die per fiets, bromfiets of met de auto komen vinden een ruime parkeergelegenheid. 

Zwembad Waterman Parkeren

** Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps **