Openluchtzwembad De Waterman

facebook-vind_lnk

Bezoek- en postadres:
Dorpskade 57
2291 HP Wateringen
Tel: +31 (0)681474157                                                               KvKnummer:57879354                                                             E-mail:watermannatuurlijk@outlook.com

Plattegrond
**
Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps **


Routebeschrijving

Vanuit Naaldwijk/Kwintsheul
Doorrijden tot aan de rotonde bij de molen. Hier rechtsaf slaan, waardoor u op de Dorpskade komt. Het zwembad ligt vervolgens aan de rechterkant (bij de derde straat rechts). 

Vanuit Rijswijk
Volg de Sir Winston Churchilllaan richting Wateringen. Deze gaat vervolgens over in Oosteinde en Herenstraat. Doorrijden tot aan de rotonde bij de molen. Hier linksaf slaan, waardoor u op de Dorpskade komt. Het zwembad ligt vervolgens aan de rechterkant (bij de derde straat rechts). 

Vanuit Den Haag
Volg de Erasmusweg in de richting van Wateringen. Bij de kruising met de Ambachtsweg en Beresteinlaan, linksaf de Ambachtsweg in. Bij de rotonde rechtdoor, dit is de Kerklaan. Aan het einde van de Kerklaan met de weg mee naar rechts. Doorrijden tot aan de rotonde bij de molen. Hier linksaf slaan, waardoor u op de Dorpskade komt. Het zwembad ligt vervolgens aan de rechterkant (bij de derde straat rechts). 

Vanaf de N222
Richting centrum Wateringen rijden. U wordt dan al over de Dorpskade geleid. Het zwembad ligt bij de binnenkomst van de bebouwde kom aan de linkerkant (eerste straat links). 

Openbaar vervoer
Het zwembad is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Er stoppen een tram en een bus op loopafstand van het zwembad. Kijk voor reisinformatie op www.9292.nl.

Parkeermogelijkheden
Voor bezoekers per fiets, bromfiets of auto is er een ruime parkeergelegenheid. 

Zwembad Waterman Parkeren

** Klik hier voor de routebeschrijving via Google Maps **