Toegangsprijzen 2022

Bij de daadwerkelijke aanvang van het seizoen op 15 mei (tegelijk met het evenement Mini Podium Westland)  en eerder op 8 mei tijdens de officiële opening van het seizoen hadden wij aangegeven geen abonnementen te “durven” uitgeven vanwege een toen nog onzekere periode van ons zwemseizoen. Energiekosten en een aanvang van de renovatie van ons zwembad waren (en zijn) o.a. die onzekerheden. Inmiddels hebben wij dit besluit op veler verzoek teruggedraaid en geven wij toch wel abonnementen uit.

Als disclaimer geven wij wel mee dat als de renovatie toch nog in het seizoen kan plaats vinden, wij dan het bad al zouden moeten sluiten. Ook al is die kans kans ondertussen klein geworden.

De toegangsprijzen per bezoek en per persoon zijn:

  • Ochtend zwemmen van 08.00 t/m 10.00 uur : 3 euro
  • Overige tijden                                              : 5 euro

De volgende abonnementen zijn vanaf 23 mei bij de kassa te bestellen en actief:

  • Ochtend zwemmen, persoonsgebonden          :  80 euro
  • Overige tijden, persoonsgebonden                  : 100 euro
  • Overige tijden, gezin abonnement 4 personen : 200 euro (allen wel tegelijk naar binnen!)
  • Overige tijden, gezin abonnement 6 personen : 240 euro (allen wel tegelijk naar binnen!)

NB: voor de abonnementen geldt wel dat er per tijdvak slechts éénmalig toegang verleend wordt.

Zoveel als mogelijk vragen wij u om uw losse kaartje online te kopen. Dit betekent ook dat u daarmee een tijdvak reserveert op een door u gewenste datum. Indien u op een heel laat tijdstip toch wenst te zwemmen, of indien online aankoop van een toegangskaart niet mogelijk is, dan kunt u uw kaartje ook aan de kassa kopen. U kunt dan (bij voorkeur) met pin betalen. Houdt u er dan wel rekening mee dat bij volle reservering geen toegang meer verleend zal worden.

Wij hopen u vaak te ontmoeten!


pingemak