Wij gaan maandag nu echt open (15 mei 2021)

Beste geïnteresseerde in openluchtzwembad De Waterman te Wateringen,

Wij gaan maandag nu echt open!

Ondanks dat het weer nog steeds aan de koude kant blijft, is het ons gelukt om het water op temperatuur te brengen en te houden, en zijn ook de noodzakelijke werkzaamheden die nog verricht moesten worden aan de bassins gereed gekomen.

Het was voor onze technische dienst en andere vrijwilligers een hele klus om zover te komen, maar wij zijn er klaar voor om u vanaf maandag 17 mei te ontvangen!

Helaas kunnen wij ook dit jaar niet open gaan zonder heel veel rekening te houden met alle beperkingen die corona nog steeds geeft. En dat betekent dat nog steeds niet alles kan. Hoe dan wel, dat kunt u lezen op onze website www.zwembadwaterman.nl.

Vandaaruit kunt u ook weer reserveren en een toegangskaartje kopen voor een bezoek aan De Waterman.

Wij hopen van harte dat u dit veel kunt en wilt doen met een veel warmere zomer dan wat de lente ons tot nu toe gegeven heeft!

Wij wensen u allen dan ook een heel goed zwemseizoen toe in ons openluchtzwembad. En zoals u weet, voor het laatste jaar in ons huidig bad.

Zie desgewenst ook ditzelfde bericht op Facebook ((1) Zwembad de Waterman – Berichten | Facebook), maar met meer foto’s van De Waterman zoals die er nu uitziet.

Het bestuur van Waterman Natuurlijk!

NB: Als u geen prijs meer stelt op het ontvangen van onze nieuwsbrief of uw E Mailadres aangepast wilt zien, dan kunt u dit doen door op deze mail te antwoorden.

Reacties zijn gesloten.