Stand van zaken renovatie fase-1

Wij hadden het zo graag anders gezien: in september vorig jaar had wethouder Varekamp, dachten wij toen, definitief alle machines op de Waterman uitgezet zodat de renovatie van ons zwembad zou kunnen beginnen. Ondertussen zijn ook wij echter getroffen met zeer sterk stijgende prijzen om die renovatie ook daadwerkelijk te kunnen uitvoeren met het budget dat de gemeenteraad hiervoor in 2020 vrijgemaakt had. En zodanig veel zelfs dat de gemeenteraad nu extra budget vrij moet maken om de renovatie ook daadwerkelijk door te kunnen laten gaan. Wij wachten in spanning een positieve en snelle beslissing hiervoor af zodat daarna die renovatie gelijk kan aanvangen!

En dat dit nodig is bewijzen ook de hete dagen en de drukte daarbij. Onze machines kunnen niet meer de capaciteit aan als voorgaande jaren. Daarom hebben wij ook het aantal in principe mogelijke reserveringen voor de het incidenteel bezoek per dag teruggebracht naar 1000. Abonnementhouders kunnen gewoon elke dag komen.

Het is bij dit bericht een mooi moment om onze technische dienst en alle ander vrijwilligers volop te complimenteren dat zij het mogelijk gemaakt heeft dat er dit jaar toch nog gezwommen kon worden. Ook al kan dat nu met hete dagen niet voor voor de volle 100%. Daar zag het voorafgaande aan dit jaar echt niet naar uit dat dit nog veilig mogelijk kon zijn!! DANK!

Reacties zijn gesloten.