Openingstijden

Daar de scholen weer geopend zijn zullen wij, totdat het badseizoen beëindigd wordt, open zijn volgens dit principe rooster:

Tijdens de vakantie (19 juli – 29 augustus 2021) zijn wij geopend geweest volgens het onderstaande vakantierooster:

Omdat wij in deze coronatijd niet kunnen voldoen aan standaard voorwaarden van een abonnement geven wij dit jaar geen abonnement uit. Een abonnement geeft garantie dat men op elk moment van de dag, hoe druk ook, mag komen zwemmen. Dat is in deze corona tijd niet altijd mogelijk vanwege de RIVM-eis m.b.t. de afstandsnorm en daarmee regulering van het aantal bezoekers.

Wij zijn verplicht volgens de RIVM norm om de gegevens (naam, emailadres, telefoon) van onze bezoekers minimaal 4 weken te bewaren. Naast het kunnen regulieren van onze bezoekersaantallen via het reserveringssysteem dient dit automatiseringssysteem dus ook dit doel.

Wij adviseren zeer dringend dat u een reservering met bijbehorende betaling via onze website doet. Dit om o.a. de doorstroming bij de toegangshekken te bevorderen en daarmee ook om drukte i.v.m. coronabepalingen aan de kassa te voorkomen. Aan de kassa blijft het incidenteel overigens wel mogelijk om een toegangskaartje te kopen, maar ook dan zal een naam met emailadres/mobielnummer via de kassamedewerker opgegeven moeten worden.