Online toegangskaartje kopen en reserveren

Wij naderen weer het einde van een mooi en warm zwemseizoen! Deze week lijkt het nog een mooie zomerse week te worden, maar daarna gaat de buitentemperatuur en zwemwatertemperartuur toch echt omlaag. En, zoals eerder gemeld, wij gaan met de huidige gasprijzen niet meer stoken. Al met al zijn dit de hoofdredenen dat zaterdag 10 september het de laatste dag zal zijn dat er bij onze gezwommen kan worden (za tot 16.00 uur) voor dit seizoen. Wel zullen wij deze week t/m vrijdag in principe al om 18.00 uur het sein “aankleden” geven in afwijking tot ons standaard rooster (opening ma, di, do, vr om 15.00 uur, wo om 12.00 uur, za om 11.00 uur)! . Het ochtendzwemmen blijft ook deze week gewoon van 08.00 t/m 10.00 uur. Zie verder ook onderstaande berichten.

Op de website Mijn Waterman – Mijn Zwembad de Waterman (zwembadwaterman.nl) kunt u rechtstreeks reserveren en online betalen voor toegang tot de Waterman in een datum/tijdblok. Wij dringen erop aan om van deze mogelijkheid ook gebruik te maken, zowel voor uw als ons gerief!

Wij maken u erop attent dat het met slecht weer voor kan komen dat het bad eerder gesloten is. De actuele sluitingstijd kunt u vinden door een deel van de reservering te doen (tot aan tijdvak selectie).

Meer info te verkrijgen aan de kassa en op tabbladen “Openingstijden” en “Tarieven”.

Reacties zijn gesloten.