De vakantie is begonnen (20 juli 2021)

Beste geïnteresseerde in het openluchtzwembad De Waterman te Wateringen,

Wat ons betreft mag het mooi weer blijven in deze vakantieperiode. Wij zijn er klaar voor u te ontvangen en hebben deze week weer onze openingstijden op de zomervakantie aangepast. Ofwel, buiten het standaard ochtend- en avondzwemmen zijn wij nu verder elke dag ook geopend vanaf 11.00 uur tot 17.30 uur.

Zoals u in het onderstaand rooster kunt zien houden wij echter nog wel rekening met corona beperkingen. Ofwel wij passen een gespreid toegangsbeleid toe (niet alle bezoekers kunnen tegelijk naar binnen) en ook zullen wij niet de maximale bezoekerscapaciteit toepassen.

Het vooraf reserveren en betalen (en daarmee een verplichte registratie vanwege “corona”) blijft ook in de komende periode gelden. Dit kan via onze website www.ZwembadWaterman.nl.

Gelukkig bleef het weer in Wateringen nu rustig, maar….

Gelukkig hebben wij niet die verschrikkelijke wateroverlast gehad zoals die nu in Limburg had plaats gevonden! Maar dat het hier ook heel veel kan regenen laat deze foto zien uit 1998! Laat het bij deze foto en terugblik blijven!

Winterkoninkjes

Het klinkt wat raar in zomerperiode, maar als u bij de ingang staat ziet u boven in het dak een nest met jonge winterkoninkjes. Er zal dus regelmatig een ouderpaar de jonkies komen voeren. Altijd leuk om te zien.

Zie desgewenst ook ditzelfde en andere berichten op Facebook ( (3) Zwembad de Waterman | Facebook) .

Het bestuur van Waterman Natuurlijk!

NB: Als u geen prijs meer stelt op het ontvangen van onze nieuwsbrief of uw E Mailadres aangepast wilt zien, dan kunt u dit doen door op deze mail te antwoorden.

Reacties zijn gesloten.