Afscheid van zwemseizoen 2021 en van onze oude bassins

Wij zijn een openluchtzwembad en dan ontkom je er niet aan dat je ergens in september dicht gaat. Na deze week en vooral woensdag (zie foto) nog genoten te hebben – en nog steeds genieten – van het warme weer (eindelijk zouden wij willen zeggen) zal dit a.s. zondag 12 september zijn. Donderdag en vrijdag zijn wij nog volgens het rooster open, zaterdag zijn wij gesloten, en zondag kunt u nog één keer komen zwemmen tussen 13.00 en 16.00 in bassins die daarna gerenoveerd zullen worden met RVS (Roest Vast Staal). Omdat het de laatste keer is kunt u zondag zonder reserveren gratis “afscheid nemen” in bassins die sinds “mensenheugenis” het vertrouwde beeld van ons zwembad gaven. Naast de bassins zal ook alles wat met techniek te maken heeft worden vervangen. Op dit moment zijn wij en de gemeente Westland volop bezig met de voorbereidingen. Wanneer er precies begonnen gaat worden met de daadwerkelijke renovatie is nog niet bekend.

Omdat het zondag dus een apart afscheid is, zal wethouder Varekamp van de gemeente Westland om 16.00 officieel het zwemseizoen afsluiten en aan de aan/uit knoppen draaien om alle machines / pompen / etc. stil te zetten. Wij kijken uit naar een mooi vernieuwd zwembad en hebben er nog steeds vertrouwen in dat u in 2022 hiervan al kunt genieten!

De kinderen die deelgenomen hebben afgelopen weekeinde aan de zeer geslaagde tentennacht zwaaiden alvast het seizoen uit!

Reacties zijn gesloten.