Afscheid van zwemseizoen 2021 en ons verouderd bad (nieuwsbrief 9 september 2021)

Wij zijn een openluchtzwembad en dan ontkom je er niet aan dat je ergens in september, als de bomen weer een herfstkleur krijgen, dicht gaat.

Na deze week en vooral woensdag (zie foto’s) nog genoten te hebben – en nog steeds genieten – van het warme weer (eindelijk zouden wij willen zeggen) zullen wij a.s. zondag 12 september gaan afsluiten.

Donderdag en vrijdag zijn wij nog volgens het rooster open (15.30 – 19.00 uur en het ochtend zwemmen).

Zaterdag zijn wij gesloten.

Zondag kunt u nog één keer komen zwemmen tussen 13.00 en 16.00 in bassins die daarna gerenoveerd zullen worden met RVS (Roest Vast Staal). Ook alles wat met de bijbehorende techniek te maken heeft zal dan worden vervangen.

Omdat het de laatste keer is dat u kunt zwemmen in ons verouderd bad, kunt u zondag zonder reserveren gratis hiervan “afscheid nemen”. Van de bassins dus die sinds mensenheugenis het vertrouwde beeld van ons zwembad gaven.

Op dit moment zijn wij en de gemeente Westland volop bezig met de voorbereidingen hiervoor. Wanneer er precies begonnen gaat worden met de daadwerkelijke werkzaamheden voor de renovatie op het zwembad zelf is nog niet bekend.

Omdat het zondag dus een apart afscheid is, zal wethouder Varekamp van de gemeente Westland om 16.00 officieel het zwemseizoen afsluiten en “de stekker eruit te trekken”.

Wij kijken uit naar een mooi vernieuwd zwembad en hebben er nog steeds vertrouwen in dat u “ergens” in de zomer van 2022 hiervan al kunt genieten!

De kinderen die deelgenomen hebben afgelopen weekeinde aan de zeer geslaagde tentennacht zwaaiden alvast het seizoen uit!

Wij danken u weer voor uw interesse voor, en/of bezoek aan, de Waterman in het nu bijna afgelopen zwemseizoen! En hopen u in 2022 weer te kunnen ontvangen in een mooi en vernieuwd en (zo veel mogelijk) energieneutraal zwembad!

Via deze nieuwsbrief, ook te lezen via onze website www.ZwembadWaterman.nl,  zullen wij u zoveel mogelijk met nieuwe berichten op de hoogte blijven houden.

Het bestuur van Stichting Waterman Natuurlijk!

NB: Als u geen prijs meer stelt op het ontvangen van onze nieuwsbrief of uw E Mailadres aangepast wilt zien, dan kunt u dit doen door op deze mail te antwoorden.

Reacties zijn gesloten.